Vårt foder och mycket mer!

Vi har med omsorg valt ut vårt foder för att säkerställa att din bästa vän endast får det allra bästa.

Lundabackens Super Premium drar nytta av en mängd olika proteinkällor av hög kvalitet.
Sortimentet innehåller ett urval av hypoallergena recept som är formulerade utan vanliga allergener för hundar - nötkött, griskött, vete, vetegluten, mejeriprodukter och soja.

Lundabackens Goodness Grains-sortimentet erbjuder ett urval av recept som drar nytta av de bästa färska förberedda proteinkällorna och hälsosamma spannmålen.

Lundabackens Grain Free 
Det spannmålsfria sortimentet innehåller ett urval av de bästa färska förberedda, näringsrika och lättsmälta animaliska proteinkällorna.
Sortimentet har utformats med sötpotatis och potatis för att vara lämpligt för de med spannmålsintolerans/överkänslighet.

Lundabackens Superfood 65
Superfood 65-sortimentet innehåller ett urval av recept med det finaste förberedda färska köttet som kokats försiktigt för att skydda det värdefulla proteinet, plus en blandning av nyttiga superfoods.

Connoisseur Cat  Har utvecklats specifikt för
att erbjuda en hög protein halt med högt animaliskt
innehåll som är oemotståndligt för katter.
Sortimentet har utformats för att erbjuda ett
sortiment av de finaste färska förberedda animaliska
proteinkällorna med tillsatta funktionella ingredienser
för att hjälpa till att ta hand om kattens hälsa

AVEVE är en del av den belgiska AVEVE Group, där fokus har varit på hästfoder helt från starten. Detta har gett oss en unik erfarenhet och expertis som vi använder oss av till att utveckla nytt hästfoder, till morgondagens stora stjärnor. Genom vårt nätverk av innovativa leverantörer i västra Europa kan vi erbjuda en extraordinär kvalitet av foder till alla slags hästar.

LYMPOS är ett svenskt müslifoder för alla kategorier hästar med noga utvalda råvaror. LYMPOS-produkter används av allt fler meriterade tränare och ryttare med mycket goda resultat. Nötarps Hästfoder använder endast högkvalitativa råvaror och erbjuder sina kunder LYMPOS-produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

KRAFFT ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ, och har sitt huvudkontor i Malmö. Genom daglig och nära kontakt med hästägare över hela landet har KRAFFT utvecklats till att bli landets idag största leverantör av hästfoder.

Och som ni ser så har mycket mer än bara foder!

Skulle ni sakna något så tveka inte att höra av er!!

Tillagd i varukorgen